Spirituel Healing

Healing betyder hel eller helbredelse og er en energi, som går ind og afbalancere både fysisk, psykisk og spirituelt. Healingen skaber balance i kroppen og giver dig kærlighed, glæde og ikke mindst modet tilbage samt kræfter til at skabe et mere harmonisk liv. Jeg stiller mig til rådighed, som kanal, så der sendes fokuseret healing og energi til dig, præcis der hvor du har brug for det.

Trænger du til kærlig omsorg og et lille løft på den sjælelige plan. TLC = tender, love and care, kan jeg hjælpe dig. Ved hjælp af healing og samtaler kan jeg hjælpe dig til at bevidstgøre det smukke i dig. Ønsker du indre ro, balance og harmoni, mod, selvtillid og autenticitet til at vise verden, hvem du er? Føler du dig ensom inde i dig selv, selvom du har partner, familie og venner omkring dig? Føler du dig fanget i de samme mønstre og traumer, eller møder du de samme udfordringer/problemer igen og igen? Så kan healing måske være noget for dig.

Etik

Jeg har tavshedspligt, og jeg stiller ikke ind på personer, der ikke har bedt om det eller sagt ja til det. Jeg giver kun konstruktive råd, der stiller klienten bedre. Jeg udviser respekt, indlevelsesevne og føler stor ansvarlighed, god etisk forståelse og høj moral. Jeg arbejder og rådgiver udelukkende clairvoyant i forsvarlig fysisk og psykisk tilstand.

Clairvoyance & Coaching

650,-

Personligt 1:1, telefonisk eller FaceTime
Varighed: ca. 45 minutter

Afdødekontakt

650,-

Personligt 1:1, telefonisk eller FaceTime
Varighed: ca. 45 minutter

Healing

500,-

Fysisk fremmøde
Varighed: ca. 60 minutter
- Ønsker du et længere forløb eller flere sessioner, finder vi en samlet pris.

Husrens

- Ring eller skriv og hør om pris

+ kørsel
Varighed: 60-90 minutter

En hyggelig aften

350,- pr. person

Minimum 6 deltagere
Varighed: 2,5 timer
Sted: Hos dig

Du er velkommen til at optage sessionen på din telefon, så du har mulighed for at høre den igen. Det er en god idé at vente med at lytte til optagelsen, til der er gået nogle uger eller måneder, og lade sessionen “falde lidt på plads” i dig, så du får flere nuancer med dig. Både ting du kan bruge her og nu, og dem, der måske først åbner sig for dig senere. Det bedste resultat kommer, hvis du går ind til sessionen med åbenhed og nysgerrighed og bruger den som inspiration.

Du har din egen frie vilje, og det er dig, der kan mærke, hvilke inputs du vil bruge med det samme, eller om du vil bruge det senere eller måske slet ikke. Kom med et åbent og nysgerrigt sind. Du bliver mødt og favnet i en hjertevarm og omsorgsfuld atmosfære.
Ved den spirituelle healing tilsidesætter jeg mig selv og går ind i en dybere mediativ tilstand, hvor jeg blot lader energistrømmen af nærvær flyde frit. 

Kontakt

Klik her for at finde kontakt informationer.